Kaymakam Çetin, vatandaşlarla bir araya geldi

Kaymakam Çetin, vatandaşlarla bir araya geldi

Muş’un Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Nuri Çetin, her perşembe günü düzenlediği ‘halk günü’ toplantısında vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi

Kaymakamlık makamında yapılan programda, ilçenin genel sorunlarıyla ilgili vatandaşlarla istişarelerde bulunan Kaymakam Mehmet Nuri Çetin, sorunların çözümüne ilişkin birim amirlerine talimatlar verdi. Toplantıda, vatandaşları tek tek dinleyen Kaymakam Çetin, sorunları yerinde görmek ve birlikte çözüm üretmek istediklerini belirterek, "Vatandaşlarımızın kamu hizmetlerine en hızlı şekilde ulaşabilmeleri ve sorunlarını ilgili kurumlara aktarabilmeleri için devlet ve halk arasında mesafenin olmadığı ve samimi ortamlarda gerçekleştirilen halk toplantıları çok faydalı olmaktadır. Birebir ilgilenerek sorunları, istekleri ve önerileri ilk ağızdan dinleyerek çözüme kavuşturmaktır. Vatandaşlarımıza ve muhtarlarımıza 24 saat hizmet verme anlayışındayız. Toplantı günleri dışında da her zaman hizmete hazırız ve vatandaşlarımıza her zaman kapımız sonuna kadar açık. Biz vatandaşlarımız için buradayız, koltukta oturmak için gelmedik. Amacımız Varto ilçesinde hizmet yapmaktır. Göreve geldiğim günden beri amacım Varto halkına hizmet yapmaktır. Herkeste bunu böyle bilsin ki görevimiz vatandaşlarımıza hizmetin en güzelini sunmaktır" dedi.

MUŞ/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN