Kaymakam Kırlı’dan genç öğretmen için taziye mesajı

Kaymakam Kırlı’dan genç öğretmen için taziye mesajı

MUŞ (İHA) – Muş’un Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner kırlı, meydana gelen kazada hayatını kaybeden 29 yaşındaki Tuğçe Pınar Demirel için taziye mesajı yayınladı

Akşam saatlerinde Gölbaşı-Gaziantep karayolunun 15’inci kilometresinde meydana gelen kazada, Malazgirt ilçesinde görev yapan Tuğçe Pınar Demirel de hayatını kaybetti. Kazadan duyduğu üzüntüyü dile getiren Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı, “İlçemiz Adaksu İlk Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Tuğçe Pınar Demirel, annesi ve babası ile birlikte dün gece Adıyaman Gölbaşı’nda geçirdikleri trafik kazasında maalesef hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Başta vefat eden öğretmenimizin anne ve babası olmak üzere ilçemiz İngilizce Öğretmeni Tuğçe Pınar Demirel’e Allah’tan rahmet diliyorum ve Malazgirt Milli Eğitim Müdürlüğü camiamızın başı sağ olsun diyorum” dedi.

MUŞ/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN