Kaymakam Kırlı’dan mahalle ziyaretleri

Kaymakam Kırlı’dan mahalle ziyaretleri

MUŞ (İHA) – Muş’un Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, mahalleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor

Mahallerinde incelemelerde bulunan Kaymakam Kırlı, halkın sorun ve sıkıntılarını dinleyerek taleplerini aldı. Kaymakam Kırlı, “Amacımız ilçemize bağlı bütün mahalleleri gezmek, zamanla vatandaşların tüm sorun ve ihtiyaçlarını gidererek devletin elinin ulaşmadığı tek bir vatandaş dahi bırakmamaktır. Ramazan ayına yaklaştığımız bugünlerde istedik ki vatandaşlarımızın bir ihtiyacı var mı, sorun sıkıntıları var mı yerinde görmek istedik. Bizler kurum amirleri ile birlikte sık sık vatandaşlarımızı ziyaret ederek, sohbet ortamında sorun ve sıkıntılarını dinleyerek çözmeye çalışacağız. İlçemize bağlı kurum amirlerimiz her zaman sizlerin yanında olacak ve sorunlarınızı çözmeye çalışacaktır. Mahalle mahalle dolaşarak hem vatandaşlarımızı ziyaret etmiş olacağız hem de sorunlarını yerinde dinleme fırsatı bulmuş olacağız. Ayrıca belediyecilik anlamında gerekli tüm hizmeti yapmak için her zaman hazırız. Kurum amirlerimizle birlikte mahalle sorunlarını yerinde inceleyerek halletmeye devam edeceğiz ve sık sık bu tür ziyaretlerimizi yapmaya çalışacağız. Amacımız ilçemize bağlı bütün mahalleleri gezmek, zamanla vatandaşların tüm sorun ve ihtiyaçlarını gidererek devletin elinin ulaşmadığı tek bir vatandaş dahi bırakmamak. Kaymakamlık olarak bu konuda gerekli hassasiyeti göstererek her zaman vatandaşımızın yanında olacağız” dedi.Kaymakam Kırlı dolaştığı tüm mahallelerde çocuklara oyuncak dağıtarak, onlarla uzun uzun sohbet etti.Mahalle ziyaretlerine AK Parti İlçe Başkanı Kenan Deniz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya, Malazgirt Belediyesi Temizlik Şefi Feyat Yanar da katıldı.

MUŞ/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN