Köy okulu öğrencilerine kırtasiye yardımı

Köy okulu öğrencilerine kırtasiye yardımı

İstanbul Muşlu Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD), Muş’un Malazgirt ilçesine bağlı Sarıdavut köyündeki öğrencilere kitap ve kırtasiye yardımında bulundu

İMSİAD Başkanı Metin Haymana, ’Gücünüzü gücümüze katalım, gelin güçsüzlere birlikte el uzatalım’ düsturu ile yola çıktıklarını belirterek, “İMSİAD olarak Sarıdavut İlkokulunda yangın çıkması sebebiyle öğrenci kardeşlerimize kırtasiye ve çanta yardımında bulunduk. Yeni kurulmuş bir dernek olmamıza rağmen ihtiyaç sahibi öğrencilerin yanında olmaya çalışıyoruz. Tabii önceliği eğitime veriyoruz. Ben aslen Malazgirtliyim. İlçemiz Sarıdavut köyünde öğretmenlik yapan kardeşimiz bizimle irtibata geçerek, bu köyde okuyan öğrencilerimiz için kırtasiye talebinde bulundu. Bizde dernek olarak öğrencilere defter, kalem, silgi ve boya takımlarından oluşan paketleri ulaştırdık. Bu yardımları göndermemizde emeği geçen Asfen Okulları sahibi İsmail Çınar ve Muştur Seyahat Firması yetkilisi Ersin Sayan hemşehrilerimize teşekkür ederiz” dedi.Sarıdavut İlkokulunda okuyan öğrenciler ise, “Yangın sebebiyle kırtasiye malzemelerimiz yanmıştı. Öğretmenimizde dernekten yardım istemişti. Yanan kırtasiye malzemelerimizin yerine yenilerinin gelmesi bizleri çok sevindirdi. Bize bu kırtasiye malzemelerini gönderen hayırsever insanlara teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun onlardan” dediler.

MUŞ/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN