Malazgirtspor seçmeleri başladı

Malazgirtspor seçmeleri başladı

Muş’un Malazgirt ilçesindeki 1071 Malazgirtspor Kulübü, Yeşilay ile işbirliği yaparak uyuşturucu ve teknoloji bağımlılığına karşı ilçedeki 500 genci sporla buluşturdu

Yeşilay Cemiyeti ile 1071 Malazgirt Spor Kulübünün ‘Hayata Sporla Yeşil Işık Yak’ projesi kapsamında sporcu seçmeleri, Malazgirt Şehir Stadında uzman eğitmenler eşliğinde start aldı. Yetkililer tarafından yapılan seçmelerde, yetenekli sporcular tespit edildiği sürece seçmelerin devam edileceği açıklandı. Malazgirt Şehir Stadında seçmelere katılmak isteyenlere ve bugünkü seçmelere katılamayanlara, 1071 Malazgirtspor Kulübü yöneticileri ile irtibata geçilmesi istendi.Malazgirt Şehir Stadında yapılan sporcu seçmelerine MHP Malazgirt İlçe Başkanı Yıldırım Tutar, Malazgirtspor eski başkanlarından İsmail Türeli, Malazgirtspor Kulübü Başkanı Kaddafi Türeli ve Malazgirtspor Kulübü idarecileri ile çok sayıda sporcu katıldı.MHP teşkilatı olarak her zaman spora ve sporcuya destek vereceklerini belirten MHP İlçe Başkanı Yıldırım Tutar, “Tek dileğimiz bu ilçede uyuşturucu madde kullanan gençlerimizi spora kazandırmak olacaktır. O yüzden Yeşilay ve Malazgirtspor Kulübünün yaptığı bu anlamlı projeye destek vermek için buradayız” dedi.

MUŞ/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN