MHP Malazgirt İlçe Başkanlığına ziyaret

MHP Malazgirt İlçe Başkanlığına ziyaret

MUŞ (İHA) – Muş’un Malazgirt Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Celal Şahin Tekin ve Malazgirt 1071 Spor Kulübü Eski Başkanı İsmail Türeli, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malazgirt İlçe Başkanlığını ziyaret ettiler

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İlçe Başkanı Yıldırım Tutar, 24 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlere değindi. Yerel seçimler sürecinde Malazgirt için birlikte çalışma yürüteceklerini vurgulayan Tutar, "İnşallah Cenab-ı Allah bu süreçten de yüzümüzün akıyla çıkmayı nasip eylesin. Yerel seçimler için partimizin genel merkezinden gelen açıklamalar doğrultusunda hareket edeceğiz" diye konuştu.Malazgirt Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Celal Şahin Tekin ve Malazgirt 1071 Spor Kulübü Eski Başkanı İsmail Türeli de, MHP İlçe Başkanı Yıldırım Tutar ile yönetim kurulu üyelerine tarihi ilçede gösterdikleri başarılı çalışmalardan dolayı başarı temennisinde bulundular.Ziyaret, toplu olarak fotoğraf çektirilmesinin ardından son buldu.

MUŞ/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN