Muş Fotoğraf Sanatı Derneğinden eğitime destek

Muş Fotoğraf Sanatı Derneğinden eğitime destek

Muş Fotoğraf Sanatı Derneği üyeleri ve Muş Alparslan Üniversitesi öğrencileri, Varto’nun Ocaklı Köyü İlkokulunu boyadılar

Dernek Başkanı Sezgin Yalçıner, Muş Fotoğraf Sanatı Derneği olarak yürüttükleri “Gözümde Mutluluk” projesi kapsamında “Uzak Eller Köy Okullarını Boyuyor” kampanyası kapsamında bir köy okulunu daha boyamanın sevincini yaşadıklarını söyledi. Yalçıner, “Kendi köyümüzün okulunu boyamak ayrı bir sevinçti. Ocaklı köyümüzün okulunu boyadık. Daha öncede Hasköy ilçemizin Koğuktaş köyü okulunu boyadık. Bu tarz projelerimiz devam ediyor. Çocuklarımızın yüzlerinin gülmesine sebep olacak, güzelliklerle anılacak olmak gurur vericidir. Sosyal sorumluluk bilincinin herkeste olmasını arzu ediyoruz. Emeği geçen Hayrettin Yalçıner Hocamıza, Varto Milli Eğitim Müdürlüğümüze, arkadaşlarımız Buğra Has, Zeynep Çiftçi ve soyadını bilmediğim Rukiye, Sedat ve Damla Şahin ve yine kollarını sıvayıp her dakika bizimle ter akıtan köy okulumuzun öğretmenlerine, evinin kapılarını açarak yedikleri aşı bizlerle paylaşan köy halkımıza çok teşekkür ederiz” dedi.

MUŞ/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN