Muş’ta gözaltına alınan 15 şahıstan 5’i tutuklandı

Muş’ta gözaltına alınan 15 şahıstan 5’i tutuklandı

Muş’ta FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik yapılan çalışmalarda gözaltına alınan 15 şahıstan, içlerinde aktif olarak görev yapan yarbayın da bulunduğu 5 kişi tutuklandı

Konuyla ilgili Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, “Muş İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik yapılan çalışmalarda; FETÖ/PDY silahlı terör örgütü içerisinde ankesörlü telefonlar ile ardışık aramayla maskelenen Kripto Askeri Mahrem Yapı mensuplarına yönelik Muş merkezli 14 ilde gerçekleştirilen operasyonun 3. Etabında gözaltına alınan 15 şahıstan içlerinde aktif olarak görev yapan yarbayın da bulunduğu 5 şahıs tutuklanmıştır. 10 şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır. FETÖ/PDY silahlı terör örgütü ile mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir” denildi.

MUŞ/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN