Muş’ta terör operasyonu: 11 gözaltı

Muş’ta terör operasyonu: 11 gözaltı

Muş’ta PKK/KCK terör örgütü propagandası yaptığı tespit edilen 9 kişi ile ‘silahlı terör örgütüne üye olmak’ suçundan aranan 2 kişi gözaltına alındı

Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, Muş İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerce PKK/KCK silahlı terör örgütünün faaliyetlerinin tespitine yönelik çalışma yapıldığı kaydedildi. Açıklamada, "30 Ekim ile 16 Kasım 2018 tarihleri arasında yapılan çalışmalarda; ilimiz Korkut ilçesi ve merkez ilçede terör örgütü propagandası yaptıkları tespit edilen 9 kişi ile ‘silahlı terör örgütüne üye olmak’ suçundan aranan 2 kişi yakalanmıştır. Halkımızın huzur ve güvenliği için ilimiz genelinde terörle mücadele kapsamında operasyonlara kararlılıkla devam edilecektir. Vatandaşlarımızın her türlü ihbarları emniyet ve asayişin sağlanması konusunda etkinliği artıracaktır" denildi.

MUŞ/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN