Öğretmenlere ‘Öğrenme stilleri semineri’

Öğretmenlere ‘Öğrenme stilleri semineri’

Muş’un Malazgirt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İlçede görev yapacak öğretmenlere yönelik ‘Öğrenme stilleri semineri’ verdi

Malazgirt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Proje Ekibi başarılı faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi. İlçede görev yapacak öğretmenlere yeni eğitim-öğretim dönemi mesleki çalışmaları kapsamında matematik, fen bilgisi, fizik, kimya, biyoloji öğretmenlerine ‘Öğrenme stilleri semineri’ verdi. İlçe Milli Eğitim proje koordinatörü Dilara Yaşam tarafından verilen seminerde, öğrencileri daha iyi tanıma, öğrenme stilleri, etkili ve temel iletişim, beden dili, mikro ifadeler, aile ve öğrenci koçluğu, eğitim koçluğu, sosyal medya çılgınlığı, internet ve oyun bağımlılığı, etkin motivasyon, bilinç ve inanç geliştirme, örgütsel iletişim, çocuklarla etkili iletişim kurma ve ikna stratejileri konularında bilgilendirme yaptı.Yaşam, öğrenci ve öğretmen arasında kurulacak sözlü iletişimin yanı sıra, duygu ve düşünceleri el hareketleri ve mimiklerle aktarma yöntemi olan sözsüz iletişimin önemine de değindi.

MUŞ/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN