Polisten, şoför ve yolculara emniyet kemeri uyarısı

Polisten, şoför ve yolculara emniyet kemeri uyarısı

Muş’ta polis ekipleri, bayram tatiline çıkacak olan vatandaşların can ve mal güvenliği için otobüs şoförleri ve yolcuları trafik kurallarına uymaları ve emniyet kemeri takmaları konusunda uyardı

Muş Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı öncesi tatile çıkacak olan vatandaşların can güvenliği için Muş Otogarında otobüs şoförleri ve yolculara emniyet kemeri uyarısında bulundu. Polis ekipleri, kendileri ile getirdikleri broşürleri burada yolculara ve şoförlere dağıtarak, trafik kurallarına uyulması noktasında uyarılarda bulundu. Daha sonra Muş Şoförler ve Otomobilciler Odası personelleri ile bir araya gelen ekipler, burada personellere yönelik trafik konusunda seminer verdi. Program soru-cevap kısmının ardından sona erdi.

MUŞ/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN