Şimşek: “400 yataklı eğitim ve araştırma hastanesini Muş’a kazandıracağız”

Şimşek: “400 yataklı eğitim ve araştırma hastanesini Muş’a kazandıracağız”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, 400 yataklı eğitim ve araştırma hastanesini Muş’a kazandıracaklarını belirterek, “Bu konuda hiçbir vatandaşımızın tereddüdü olmasın” dedi

AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, AK Parti Muş İl Başkanı Rahmetullah Yaktı ve Muş Belediye Başkanı Feyat Asya ile parti teşkilatı, kentteki yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi. Burada gazetecilere yürütülen ve gerçekleştirilen projeler hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, “Muş’umuzun çok önemli projesi olan içme suyu projesi ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah kısa süre içerisinde projelerin bitmesiyle birlikte, uygulama ihaleleri de yapılır. İnsanlarımızı daha sağlıklı su ile buluşturma fırsatı bulacağız” dedi.Alparslan-2 projesinin çalışmalarından da söz eden Şimşek, “Alparslan-2 projemiz, şu anda hızla devam ediyor. Bölgemizin de en büyük projesidir. Yeni ve modern bir teknik ile bunu şu anda yapıyoruz” diye konuştu.Karasu Islah projesinin birinci ve ikinci kısmının tamamlandığını ve üçüncü kısmının da bitme aşamasında olduğunu hatırlatan Şimşek, Muş Ovası’nın tümünü su taşkınlarından koruyacaklarının altını çizerek, Murat Nehri Islahı projelerinin de 6 etap halinde yapıldığını kaydetti.Sağlık Bakanlığı ile yapılan görüşmeler kapsamında Muş’a 400 yataklı eğitim ve araştırma hastanesini kazandıracaklarını söyleyen Şimşek, “Eğitim ve araştırma hastanesi adı altında 400 yataklı hastanemizi Muş’a kavuşturacağız. 26 Ağustos tarihi sonrasında Sağlık Bakanlığı ile yaptığımız görüşmeler sonucunda talimat buyurdular, Allah’ın izniyle bu sene yatırım programına alacağız. 400 yataklı eğitim ve araştırma hastanesini Muş’a kazandıracağız. Bu konuda hiçbir vatandaşımızın tereddüdü olmasın. AK Parti şimdiye kadar verdiği her sözü mutlaka ve mutlaka yerine getirmiştir. Bizim gayemiz insanlarımıza hizmettir, hizmetkarız” şeklinde konuştu.

MUŞ/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN