Torun katili kadın tutuklandı

Torun katili kadın tutuklandı

Muş Devlet Hastanesi tuvaletinde 2015 yılında torununu boğarak çöp kutusuna atan firari Ayfer Mutlu, yakalanarak müebbet cezasına çarptırıldı

Alınan bilgilere göre, 2015 yılında Muş Devlet Hastanesi Acil Servis tuvaletinde doğum yapan Elif Kaya, annesi Ayfer Mutlu ile yeni doğan bebeğini boğarak çöp kutusuna attı. Çöp kutusunda bebek cesedi gören vatandaşlar durumu hastane idaresine bildirmişti. 2015 yılından bu yana firari olan anneanne Ayfer Mutlu hakkında aldıkları ihbarı değerlendiren Muş Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, zanlıyı kıskıvrak yakaladı. Mahkemeye sevk edilen Ayfer Mutlu, adli mercilerce müebbet cezasına çarptırılarak cezaevine gönderildi.Öte yandan öldürülen bebeğin annesi Elif Kaya ise bir süre önce yakalanarak tutuklanmıştı.

MUŞ/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN