Uzan: “Bulanık’ta sosyal hizmet artacak”

Uzan: “Bulanık’ta sosyal hizmet artacak”

Muş’un Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan, Bulanık ilçesinin artık terörle değil, sosyal hizmet alanında yapılacak büyük yeniliklerle anılacağını söyledi

Hacı Arslan Uzan, sosyal çalışmaları yerinde inceleyerek yapılan “Kıl Çadırı” tesisi hakkında da bilgi aldı. Uzan, titizlikle yürütülen çalışmaları inceleyerek hızlı bir şekilde bitirilip teslim edilmesini istedi. Kaymakam Hacı Arslan Uzan, ilçe merkezinde vatandaşların sosyal yönden zenginleşmeleri için kafe, oturma alanı, şark köşeleri, çocuk oyun gruplarının olduğu çok amaçlı sosyal tesisin hizmete sunulması amacıyla çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Uzan, “Halkın sosyal yönünü zenginleştirmek, aktiviteleri üst seviyeye çıkarmak, dışarıdan gelen memurların uğrak yeri olacak ve aynı zamanda ilçeye kültürel bir zenginlik katacak sosyal tesisi halkın hizmetine sunacağız. İlçemizde sosyal alanda en ufak bir hizmet yapılmamış. Terörden nemalanan bir yer haline gelmişti. Biz terörün kalıntılarını sosyal tesisler yaparak, halkın desteğini alarak ilçemizi bu kötü enkazdan kurtaracağız” dedi.

MUŞ/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN