Uzan’dan ihtiyaç sahiplerine Ramazan yardımı

Uzan’dan ihtiyaç sahiplerine Ramazan yardımı

Muş’un Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan, Ramazan ayı münasebetiyle her gün ilçe merkezi ve bağlı köylerde hasta, yaşlı, engelli, gazi, şehit aileleri ve yardıma muhtaç aileleri ziyaret ederek maddi ve manevi yardımlarda bulunuyor

İlçe Kaymakamı Uzan, Ramazan ayı boyunca her gün yapılan ev ziyaretleri kapsamında Balotu köyü ile Yoncalı beldesinde ve maddi durumu düşük ailelere ev ziyaretleri yapıyor. Bulanık Sosyal Yardımlaşma Müdiresi Nazire Korkmaz ile birlikte yardıma muhtaç aileleri evlerinde ziyaret eden Belediye Başkanı Vekil Uzan, vatandaşların sorunlarını dinledi. SYDV aracılığıyla çeşitli yardımlarda bulundu.Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Uzan, görevlerinin fakir aileleri ziyaret edip, sorunlarını dinlemek ve onlara yardımcı olmak olduğunu belirtti. Maddi durumu iyi olmayan ihtiyaç sahibi ailelere yardımların devam edeceğini ifade eden Uzan, “Her vatandaşımızın sorunlarına ve taleplerine cevap verebilmek için çalışmalarımız sürüyor. Ziyaret ettiğimiz ailelere, belediyemizin gıda yardım kolilerini ulaştırıyoruz, nakdi yardımlar yapıyoruz ve evlerine bakıyoruz; eğer evleri hasarlı ise tamirini yapıyoruz, tamiri-tadilatı mümkün değil ise biz onlara sıfırdan bir ev yapıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz böylesi ziyaretlerle bu ailelerimize moral vermeye çalışıyoruz. Kimse sahipsiz değil. Biz sosyal devlet ilkesi gereği, vatandaşımızın kapısına kadar gidiyoruz ki, kimse sahipsiz kalmasın, kimse mağdur olmasın. Devletimizin asil görevi de bu zaten. Biz bunun için maaş alıyoruz” dedi.Kaymakam Uzan, gittikleri her yerde çocukları da sevindirmeyi unutmadı. Balotu köyü girişinde rabia işareti yapan çocukları da fark eden Uzan, makam aracından inerek çocuklarla yol üstünde sohbet etti. Onlara hediyeler veren Uzan, ayrıca köy meydanında köy muhtarları, vatandaşlar ve güvenlik korucularından da köylerin sorunlarıyla ilgili bilgi alarak sohbet etti.

MUŞ/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN