Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin ihtiyaç sahiplerinin evlerini inceledi

Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin ihtiyaç sahiplerinin evlerini inceledi

Muş’un Varto Kaymakamı ve belediye Başkan Vekili Mehmet Nuri Çetin, Gümgüm ve Yeni mahallede ihtiyaç sahipleri olan iki kadının evlerinde incelemelerde bulundu

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Nuri Çetin, Gümgüm mahallesinde ikamet eden Şimşek Göreş ile Yeni Mahallede ikamet eden ve dul olan 6 çocuklu Güzel Erdem adlı kadınların evlerinde maddi durumları el vermediği için incelmelerde bulunarak kendilerine yardım elini uzattı. Mahallelere beraberindeki İlçe Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı İsmail Terzi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Süne ve Şube Müdürü Abdulnasır Sever ile birlikte ihtiyaç sahipleri tarafından karşılan Çetin, incelemelerde bulunduktan sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu.Maddi durumu el vermeyen ve yetim çocukları olan aileyi ziyaret ettiklerini ifade eden Çetin, “Sıkıntıları var onlarla ilgili olarak bir çalışma balattık. Evlerinin donanımları konusunda gerekli eksiklikleri tamamlamak için aileden birkaç kişi alıp ilçe merkezine gideceğiz. İnşallah yardımcı olacağız. Burada kız çocuğu olan Medine Erdem ise lisede okulu terk etmiş onun okula gitmesini sağlayacağız. Eğitimsiz kalmayacak bu kızımız. Ayrıca Gümgüm Mahallemizde Şimşek Göreş adlı bir yaşlı ninemiz var onun evinde de gerekli incelemeleri yaptık. Önada gerekli yardımı sağlayacağız” dedi.Evi ziyaret edilen Güzel Erdem , "Kaymakamımız buraya gelip evde incelemelerde bulundu. Yardım elini uzattı. Kendisine ve bize sahip çıkanların hepsine teşekkür ederim" diye konuştu.

MUŞ/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN