5 bin lira değerinde alkol ve sigara çalan zanlı yakalandı

5 bin lira değerinde alkol ve sigara çalan zanlı yakalandı

Göreme’de bulunan bir büfeden 5 bin lira değerinde alkol ve sigara hırsızlığı yapan zanlı jandarma ekiplerince yakalandı

Edinilen bilgilere göre, 12 Mayıs tarihinde Göreme beldesinde bulunan bir büfeden 5 bin lira değerinde sigara ve alkol çalındı. Olayla ilgili olarak jandarma ekipleri tarafından yapılan araştırma ve bölgede ki kameraların incelenmesinin ardından hırsızlık zanlısı tespit edildi. Jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyon sonrasında yakalanan zanlının göstermiş olduğu yerde yapılan arama sonrasında büfede çalmış olduğu malzemeler ele geçirilerek büfe sahibine teslim edildi.Jandarmada ki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

NEVŞEHİR/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN