Acıgöl’de öğrenciler fidan dikti

Acıgöl’de öğrenciler fidan dikti

Acıgöl Mehmet Zeki Hanoğlu ilkokulu öğrencileri ve öğretmenleri “Seninde bir ağacın olsun” kampanyası çerçevesinde fidan dikti

Acıgöl’de düzenlenen “Seninde bir ağacın olsun” kampanyası çerçevesinde düzenlenen programa Acıgöl Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut, M.Zeki Hanoğlu ilkokul müdürü Sami Özgümüş, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Öğrenciler ile birlikte fidan diken Kaymakam Akbulut öğrencilerimize küçük yaşta ağaç sevgisinin kazandırılması gerektiğini ifade etti. Akbulut, “Bazı şeylerin zamanında kazandırılması gerektiğini ve bunlardan en önemlisi ise ağaç sevgisidir. Ağaç sevgisinin de küçük yaşlarda kazandırılması gerektiğine inanıyorum. Böyle bir organizasyona vesile olduğu için okul müdürü Sami Özgümüş’e teşekkür ederim” dedi.

NEVŞEHİR/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN