Bakan Tüfenkçi, Ürgüp’te ekonomiye değer verenler ödül törenine katıldı

Bakan Tüfenkçi, Ürgüp’te ekonomiye değer verenler ödül törenine katıldı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen “Ekonomiye Değer Verenler” ödül törenine katıldı

Ürgü Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Dinler Otelde düzenlenen ekonomiye değer verenler ödül törenine Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karaca, AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, ilçe ve belde belediye başkanları ile iş adamları katıldı. Ödül töreninde konuşan TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu iş dünyamız ile ne kadar iftihar etsek azdır dedi. Hisarcıklıoğlu, “Bu camia ile ne kadar iftihar etsek azdır. İş hayatı zor. Ekmek aslan midesinin içinde buna rağmen hem ayakta kalacaksın hem de başarılı olacaksın. Bu herkesin yapacağı bir iş değil. Firmalarımızın kıymetini herkes bilmeli. Eğer müteşebbisin güçlü ise şehrin de güçlü oluyor, ülkende güçlü oluyor. O halde başta kamu idaremiz olmak üzere herkesi bu insanlara sahip çıkması lazım” dedi.Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi ise burada ki konuşmasına Trabzon’da ki şehitlere başsağlığı dileyerek başladı. Tüfenkçi, “Bugün Trabzon’da şehitlerimiz var. Cenabı Allah Trabzon’daki şehitlerimize ve bu vatan uğruna şehit düşen canını veren bütün şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Gazilerimize uzun ömürler, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz” dedi.Tüfenkçi, “ Ana muhalefet lideri ülkesine zarar veriyor”Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi 2016 yılında Türkiye turizmde belli sıkıntıların çektiğini ve hükümetin bu sıkıntılara çözüm üretmek için teşvik desteği verdiğini söylerken ana muhalefet lideri Kılıçdaoğlu’nu ise turizme vermiş olduğu zarardan dolayı eleştirdi. Tüfenkçi, “Ürgüp için Nevşehir için gerçekten turizm önemli. Biz turizme çeşitli teşvikler verdik. 2016 yılı turizm için zor bir yıldı. Ve bu noktada hem çalışanına destek hem tur operatörüne destek aynı zamanda yurt dışından turist getiren firmalara destek olmak üzere bir çok destekleri hayata geçirdik. Ama bakıyorsunuz ülkemizde ana muhalefet partisi lideri kalkmış Türkiye güvenli değil, Türkiye’ye gelmeyin diye Almanya’nın dolmuşuna binerek onlara serenat yapıyor. Bilmiyor ki sen ülkene kötülük yapıyorsun sen insanına kötülük yapıyorsun sen burada ki faturayı Nevşehirliye, Ürgüplüye ödetmiş oluyorsun. Ben iddia ediyorum. Nevşehir’de, Ürgüp’te, İstanbul’da, Ankara’da Türkiye’nin herhangi bir şehri Avrupa’nın herhangi bir şehri kadar güvenlidir. Fransa’da ne kadar terör riski varsa Almanya’da, Belçika’da ne kadar terör riski varsa Türkiye’de de o kadar terör riski var” şeklinde konuştu.Bakan Tüfenkçi’nin konuşmasının ardından ise Ürgüp’te faaliyet gösteren iş adamlarına ödülleri Bakab Tüfenkçi ve TOBB Başkanı Hisarcıkoğlu tarafından verildi.

NEVŞEHİR/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN