CHP’li 19 İl Başkanı Nevşehir’de basın açıklaması yaptı

CHP’li 19 İl Başkanı Nevşehir’de basın açıklaması yaptı

Nevşehir’de partilerinin İl Başkanları toplantısına katılmak üzere gelen CHP’li 19 İl Başkanı basın toplantısı düzenleyerek, "Kemal Kılıçdaroğlu’nu susturamayacaksınız" dedi

CHP Nevşehir İl Başkanlığında buluşan Sakarya, Siirt, Muş, Elazığ, Erzurum, Bitlis, Amasya, Çankırı, Diyarbakır, Kayseri, Kırklareli, Kocaeli, Tekirdağ, Tokat, Van, Sivas, Siirt ve Burdur CHP İl Başkanları burada bir basın açıklaması yaptı. İl Başkanları adına konuşan CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, “Erdoğan rejimi, her türlü muhalefeti suç örgütü gibi tarif ederek siyaseti baskı altına alma çabasındadır. Ortada bir casusluk suçu yoktur. Anayasa Mahkemesi de böyle söylemektedir. Buna rağmen Erdoğan’ın talimatıyla İstanbul Milletvekilimiz Enis Berberoğlu haksız yere mahkum edilmiş ve tutuklanmıştır. Kurgulanan kumpas üzerinden Enis Berberoğlu’nu rehin alan anlayış, şimdi de genel başkanımızı tehdit etmektedir. Amaç CHP Genel Başkanını tehdit ederek topluma korku salmaktır. Mazlumların sesi olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

NEVŞEHİR/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN