Kapadokya’da balonlar 3 gündür havalanamıyor

Kapadokya’da balonlar 3 gündür havalanamıyor

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya’da hava muhalefeti nedeniyle sıcak hava balonları üç gündür iptal ediliyor

Kapadokya’da sıcak hava balon turları olumsuz hava şartları nedeniyle Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından bu sabah bir kez daha iptal edildi. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü daha önce 7 Ekim Cumartesi ve 8 Ekim Pazar günü de olumsuz hava şartlarından dolayı balon turlarını iptal etmişti.Çin’de 1Ekim - 10 Ekim tarihleri arasında kutlanan Çin Bayramı dolayısıyla Kapadokya’da balon turizmcileri 10 günlük süreçte balon turlarında yaşanan yoğunluktan dolayı mutlu olduklarını ifade etmişlerdi. Ancak Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından 7-8 ve 9 Ekim tarihlerinde balon turlarının iptal edilmesi balon turizminde hayal kırıklığı yaşanmasına neden oldu.

NEVŞEHİR/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN