Ultraslan taraftar grubu iftar programı düzenledi

Ultraslan taraftar grubu iftar programı düzenledi

Galatasaray taraftar grubu Ultraslan Nevşehir taraftar grubu Ramazan ayı dolayısıyla geleneksel iftar programı düzenledi

Nevşehir’de Galatasaray taraftarlar Ultraslan taraftar grubu tarafından düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Bir restoranda düzenlenen iftar programına taraftarlar büyük ilgi gösterirken Ultraslan Nevşehir temsilcisi Yasin Yücel iftar programına katılan tüm taraftarlara teşekkür etti. Yücel, “Ultraslan taraftar grubu olarak Nevşehir’de geleneksel iftar programını yapmış bulunuyoruz. İftar programımızda Nevşehir’de Galatasaray tarafları olarak hem bir araya geliyoruz hem de grup arasında ve taraftarlar arasında kaynaşmayı daha da perçinliyoruz. Düzenlemiş olduğumuz programımıza katılan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. (COŞ-SK)

NEVŞEHİR/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN