Aselsan üretimi Serçe, trafik denetiminde

Aselsan üretimi Serçe, trafik denetiminde

Aselsan mühendisleri tarafından üretilen Serçe isimli İnsansız Hava Aracı (İHA), termal kamerasıyla gece ve gündüz Niğde’de trafik denetiminde

Niğde Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri gece gündüz trafik denetimi yapıyor. İçişleri Bakanlığının talimatıyla Türkiye genelinde devam eden denetimler kapsamında Niğde’de de ekipler denetimlerini artırdı.Aselsan mühendisleri tarafından üretilen Serçe İHA ile yapılan denetimlerde çok sayıda ihlaller tespit edildi. Termal kamerası ile gece de denetim yapan İHA, özellikle kırmızı ışık ihlali ve emniyet kemeri denetiminde polisin gözü oluyor. Bugüne kadar yapılan denetimlerde 45 araç sürücüsüne ceza işlemi yapıldı.Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu ise Niğde’de trafik denetimlerinin süreceğini önlemlerin vatandaşların güvenliği için alındığını söyledi.

NİĞDE/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN