Dağcı arama çalışmaları tekrar başladı

Dağcı arama çalışmaları tekrar başladı

Niğde’nin Çamardı ilçesi Demirkazık Dağı’nda dün tırmanış yaparken çığ altında kalan 27 yaşındaki Mustafa Kemal Karakoç’u arama çalışmaları bugün tekrar başladı

Ekipleri korkutan durum ise bu gece başlayacak yoğun kar yağışı. Kar yağışı durumunda aramaların sona erebileceği bildirildi.

Gece eksi 17’lere düşen sıcaklık nedeniyle arama çalışmalarına ara verilmişti. Çığ aramada tecrübeli olan Erzurum AFAD ekipleri ve Samsun AFAD’dan getirilen kadavra arama köpeği, bölgede arama çalışmalarına başladı.Öte yandan Jandarma Arama Kurtarma timleri de çığ altında kalan Karakoç’un bacağındaki platine dedektörle arama yapıyor. Bölgede yer yer 3 ile 6 metre arasında yükseklikte kar yığını mevcut olduğu alınan bilgiler arasında.

NİĞDE/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN