Görgü tanığı Belediye Başkanının vurulma anını anlattı

Görgü tanığı Belediye Başkanının vurulma anını anlattı

Niğde’de Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı’ya yapılan silahlı saldırının görgü tanığı muhtar Adil Kirazcı, olay anını anlattı

Niğde’nin Altunhisar İlçesi AK Partili Erdal Sarı silahlı saldırıya uğradı. Saldırgan Bayram Ö.’nün tabancasından çıkan 4 kurşundan biri Başkan Sarı’nın koluna bir kurşun ise yoldan geçen 13 yaşındaki Celil Acar’ın kafasına isabet etti. Başkan Sarı ve öğrenci Celil Acar, ambulanslarla Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Başkan Sarı’nın durumunun iyi olduğu küçük çocuk ise ameliyata alındığı öğrenildi.Olay anında belediye başkanının yanında olan Sağlık Mahallesi Muhtarı Adil Kirazcı, olay anını şu şekilde anlattı: "Biz Belediye başkanı Erdal Sarı ile beraber oturuyorduk. Başkanın önüne geçti, ’başkan seni vuracağım’ dedi. Silahı çıkardı. Silahı çıkarıp ateş etmeye çalıştı ilk başta silah tutukluk yaptı. Tekrar mermiyi namluya sürdüğünde silah o zaman ateş aldı. Merminin biri duvara isabet etti. Olay yerinde 1 dolu mermi ile 3 tane kovan vardı. Vuran şahsı tanıyorum. Silah eden kişi ceza infaz yasasından yararlanarak çıkmıştı. Denetim serbestlikten öğlen 12’ye kadar çalışıyordu. Aralarında husumet yoktu. Belediyenin aldığı bir işçi değildi."Olayı öğrenen Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan hastaneye gelerek Başkan Sarı’yı ziyaret etti. Öte yandan Cinayet şube ekipleri saldırgan Bayram Ö.’yü arama çalışması başlattı.

NİĞDE/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN