Niğde Belediye Başkanı Özkan sanayi esnafını ziyaret etti

Niğde Belediye Başkanı Özkan sanayi esnafını ziyaret etti

Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, Eski Sanayi Sitesi’nde uzun yıllardır faaliyet gösteren Rıdvan Bakkal’ı ziyaret ederek sanayide hizmet veren esnaflarla öğle yemeği yedi

Gönüller yaparak, yediden yetmişe herkesle iç içe olan Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan gönüllere girmeye ve toplumun her kesimiyle sohbet etmeye devam ediyor.Esnaf ziyaretleri kapsamında eski sanayi esnafının da yoğun olduğu Bakkal Rıdvan’ın iş yerinde öğle yemeği yiyerek vatandaşla bir araya gelen Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan istek ve şikayetleri birebir dinliyor.Programlı çalışmaları kapsamında Belediye hizmetlerinin yanı sıra her fırsatta hemşerilerinin yanında bulunmaya ve taleplerini dinlemeye özen gösteren Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan “Bu şehir hepimizin. Yediden yetmişe herkesin talep ve isteklerini dinleyip yerine getirmenin gayreti içerisinde olacağız. Birlikte yönetip, daha yaşanabilir bir Niğde’yi birlikte meydana getirme düşüncesinde belediye hizmetlerimizi vatandaşlarımıza sunacağız. Biz milletin efendisi değil hizmetkârıyız” şeklinde konuştu.Her zaman halkla içiçe bir profil sergileyen Belediye Başkanı Rifat Özkan vatandaşı hiçbir zaman ihmal etmiyor. Bu kapsamda Bakkal Rıdvan’ın iş yerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Özkan öğle yemeğini sanayi esnafıyla birlikte yedi.Sıcak ve samimi sohbetlerin yapıldığı ziyarette ayrıca karşılıklı görüş alış verişinde bulunulurken Belediye Başkanı Rifat Özkan her zaman esnafın yanında olduğunu belirtti.

NİĞDE/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN