Niğde Belediyesi, Hanife Teyze’yi barakadan kurtardı

Niğde Belediyesi, Hanife Teyze’yi barakadan kurtardı

Niğde Belediyesi, hasta, yaşlı ve engelliler başta olmak üzere ihtiyaç sahiplerine yönelik hayata geçirdiği sosyal projelerle, kimsesizlerin kimsesi olmaya devam ediyor

Bu kapsamda Niğde Belediyesi kalacak evi ve bakacak kimsesi olmayan bir vatandaşa sahip çıktı.Efendibey Mahallesinde tuğlalardan kendi yaptığı ve bir insanın yaşaması mümkün olmayan barakada kalan Hanife Günbatı’nın elinden Niğde Belediyesi tuttu. Hanife Günbatı’yı kaldığı barakadan çıkararak güvenli ve sağlıklı yaşayabileceği bir ev tutan Niğde Belediyesi evle ilgili tüm ihtiyaçları da karşıladı.Tüm ihtiyaçları Belediye tarafından karşılanacakHanife Günbatı’yı yeni evinde ziyaret eden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, benzer durudaki her vatandaşa sahip çıktıklarını belirtti. Başkan Akdoğan, "Biz zaten Niğde Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi ve kimsesiz vatandaşımıza ekmeğinden evine kadar, sıcak yemeğinden yol parasına kadar bütün ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Hanife Teyze bu vatandaşlarımızdan bir tanesi. Hanife Teyzemiz Efendibey Mahallesinde mağdur kalmış, bizim de bundan dün itibariyle haberimiz oldu. Hemen ev tutarak eşyalarını tedarik ettik ve kendisini buraya taşıdık. Bundan sonraki süreçte ihtiyaçları Belediyemiz tarafından karşılanacak’’ dedi.Niğde Belediyesi herkese sahip çıkıyorBöyle bir uygulamanın sadece Hanife Teyze’ye mahsus olmadığının altını çizen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, "Niğde Belediyesi bir vatandaşa değil her vatandaşa sahip çıkıyor. Sosyal belediyecilik bakımından ihtiyacı olan ve kimsesiz vatandaşımızın yanındayız. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz. Hanife Teyze de bunun bir örneği’’ ifadelerini kullandı.Yapılan yardımlardan duyduğu memnuniyeti ifade eden Hanife Günbatı desteklerinden dolayı Niğde Belediyesine ve Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a teşekkür etti.

NİĞDE/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN