Niğde Belediyesi Hizmet Çadırı İnönü Mahallesi’nde

Niğde Belediyesi Hizmet Çadırı İnönü Mahallesi’nde

Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan’ın hizmeti vatandaşın ayağına götürmek için uygulamaya koyduğu hizmet çadırının bu haftaki adresi İnönü Mahallesi oldu

Belediye Başkanı Rifat Özkan makamı vatandaşın ayağına taşıyarak halkının sorunlarıyla bizzat kendisi ilgileniyor. Daha önce üç farklı mahallede kurulan hizmet çadırı bu hafta İnönü Mahallesi Behzat Ecemiş Parkı’nda vatandaşın hizmetine sunuldu.Halkımızın hizmetkarıyız diyen Belediye Başkanı Rifat Özkan vatandaşı hizmet çadırına davet etti. Başkan Özkan; “İnönü Mahallesi Muratevler mevkiinde açtığımız hizmet çadırımızda mahalle sakinlerimizi dinliyor taleplerini yerine getirmenin gayreti içerisinde hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Tüm mahalle sakinlerimizi hizmet çadırımıza bekliyoruz” dedi.

NİĞDE/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN