Niğde Belediyesi Kar Küreme ekipleri iş başında

Niğde Belediyesi Kar Küreme ekipleri iş başında

Niğde Belediyesi, kar yağışının şehri etkisi altına almasıyla birlikte kar küreme çalışmalarına şehrin farklı noktalarında başladı

Niğde Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler vatandaşların yoğun olarak kullandığı caddeler başta olmak üzere ara sokaklarda kar küreme çalışmalarına başladı. Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, kar yağışının ardından şehir genelinde kar temizlik çalışmalarını başlattıklarını söyledi. Başkan Özkan; “Niğde Belediyesi olarak ekiplerimiz vatandaşımızın mağdur olmaması için çalışmalarını sürdürüyorlar. Çarşı içerisinde, kaldırımlarda ve şehrin işlek caddelerinde belediye personelimiz yol açma, kaldırım temizleme ve kar küreme çalışmaları yapıyor. Vatandaşlarımızın herhangi bir sorunla karşılaşmamaları için çalışmalarımız kesintisiz olarak devam edecek" dedi.

NİĞDE/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN