Niğde Belediyesinden İhtiyaç Sahiplerine Sıcak Yemek

Niğde Belediyesinden İhtiyaç Sahiplerine Sıcak Yemek

Niğde Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nde kurulan Aşevi sayesinde yemek yapamayacak durumda olan ihtiyaç sahibi ailelere günlük sıcak yemek veriliyor

Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, toplumun her kesimine yönelik yaptığı hizmetlerle kısa sürede adından sıkça söz ettiriyor.Belediye Başkanı Rifat Özkan birlikte çalışacağız, birlikte başaracağız belediyecilik anlayışı çerçevesinde hizmetlerini sürdürüyor. Başkan Özkan hayatlarını sürdürmekte güçlük çeken ailelere yardımların yapılması için her türlü gayreti gösteriyor.Bu kapsamda geçmiş yıllar içerisinde kurulan aşevinin faaliyet kapsamını genişleten ve sosyal belediyecilik çalışmalarına önem veren Belediye Başkanı Rifat Özkan, Aşevi aracılığıyla günlük 75 aileye sıcak yemek ikramında bulunduklarını söyledi.BaşkanÖzkan; “Niğde Belediyesi Aşevi, yılın 365 günü hizmet veriyor.Aşevi hizmeti, talepte bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza veriliyor. Hijyenik şartlarda hazırlanan yemekler her gün adreslere dağıtılıyor. Biz Niğde Belediye Başkanlığı olarak vatandaşımızın her ihtiyacında yanında olmaya onlara destek vermeye devam edeceğiz. Belediye Başkanlığı olarak en temel prensibimiz kimse açıkta kalmasın, aç kalmasın” dedi.

NİĞDE/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN