Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde “Yaz Okulu” açıldı

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde “Yaz Okulu” açıldı

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Senatosu’nun almış olduğu kararla 2017-2018 eğitim-öğretim yılı sonu itibariyle “Yaz Okulu” açılması kararlaştırıldı

Öğrencilerin yoğun talebine kayıtsız kalamayan Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, sosyal medyada bir anket başlattı. Anket sonuçlarında, katılımcıların büyük çoğunluğunun Yaz Okulu’nun açılması yönünde oy kullandığının belirlenmesi üzerine konu, Üniversite Senato gündemine alındı ve oy birliği ile Yaz Okulu açılması kararı verildi.Konuyla ilgili açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, “Yaz Okulu’nun Öğrencilerimiz ve Niğdemiz için hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi bünyesinde açılacak olan Yaz Okulu ile ilgili duyuruların bir başlık altında toplanarak, süreç hakkında daha fazla bilgi sahibi olunması bakımından; yaz okulunda açılması istenilen derslerin belirlenmesinde ön talep süreci, kesin kayıt süreci, akademik takvim, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Yaz Okulu Yönergesi ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Yaz Okulu Uygulama Esasları ile ilgili bilgiler ilerleyen tarihlerde www.ohu.edu.tr adresinde yayımlanacaktır.

NİĞDE/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN