Niğde Siber Suçlarla Mücadele ekipleri 22 sahte siteyi kapattırdı

Niğde Siber Suçlarla Mücadele ekipleri 22 sahte siteyi kapattırdı

Niğde Siber Suçlarla Mücadele Müdürlüğü tarafından bankalar adına açılan sahte olduğu belirlenen 22 site ve sosyal medya hesabını kapattı

Niğde Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele ekipleri sanal devriye ve internet araştırma faaliyetleri kapsamında, kişisel verilerin ele geçirilmesi, kredi kart bilgilerinin ele geçirilmesi, online bankacılık işlemlerinde kullanılan kullanıcı adı ve şifrelerin ele geçirilmesi, banka hesaplarının ele geçirilmesi, dijital online ödeme ve para transferleri sitesi kullanıcı bilgilerinin ele geçirilmesi, kullanıcı sayısı yüksek portal sitelerin kullanıcılarının giriş bilgilerinin ele geçirilmesine teşebbüslerine yönelik açılan sosyal hesapları ve sahte domain adresleri tespit etmek için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda 22 sahte site tespit edilerek Ulusal Siber Olaylara Müdahale merkezine bildirildi. Bildirilen hesapların kapatıldığı kısa sürede kapatıldığı kaydedildi.

NİĞDE/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN