Niğde’de İnönü ve Özbelde’ye Semt Konakları

Niğde’de İnönü ve Özbelde’ye Semt Konakları

Niğde Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarının kişisel gelişimlerine katkı sağlamak, sosyal refahı artırmak amacıyla farklı, ilk ve yeni hizmetler sunmaya devam ediyor

Belediye Başkanı Özkan’ın projelerinden olan Semt konakları, Niğde’de ilk, farklı, yeni ve fonksiyonel bir yaşam merkezi durumunda. Semt Konakları mahallenin pek çok farklı ihtiyacına çözüm getirerek, mahalleye renk katıyor. Semt Konakları’nın donanımında bayanların farklı aktivitelerde bulunması için herşey düşünüldü. Takı tasarımdan dolgu oyuncak bebek yapımı kurslarına kadar birçok etkinliğin yer aldığı semt konaklarında bayanların nezih bir ortamda spor yapmaları da sağlanıyor.“Bizler şehre hizmet etmek için varız” diyen Belediye Başkanı Özkan, “Belediyemizin hizmetleriyle mahallelerimizin değerine değer katıyoruz. Hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştırmak ve onları daha da mutlu edecek projeler hazırlıyoruz. Bu projelerimiz içerisinde yer alan semt konakları aklınıza gelebilecek her türlü hizmetin toplandığı bir hizmet çatısıdır. Kimisi yaşam, kimisi kültür merkezi olarak konumlanabilir. Biz semtin konağı derken, semtin ihtiyaçlarının hepsinin toplandığı bir mekan olarak tabir ettik. Her bir mahallemizin özelliklerine, beklentilerine ve yaşam şekline göre proje üretiyoruz. Var gücümüzle çalışıyor, her geçen gün hizmetlerimizi artırarak devam ettiriyoruz” dedi.

NİĞDE/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN