Niğde’den sınırdaki askerlere moral kampanyası

Niğde’den sınırdaki askerlere moral kampanyası

Niğde’de Sivil Toplum Kuruluşları’nın (STK) ve siyasi partilerin desteklediği "Niğde Bugün Afrin’de Moral Kampanyası” ile Afrin’de görev yapan kahraman askerlerimize iç çamaşırı, çorap ile powerbank şarj cihazı alımı yapılacak

"Niğde bugün Afrin’de moral kampanyası” kapsamında Niğde Belediyesi Meclis Salonu’nda toplantı düzenlendi. Toplantıda Mehmetçiğimizin gerçekten hiçbir şeye ihtiyacı olmadığını belirten Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, şunları söyledi; “Bu bir ihtiyacın karşılanması şeklinde de değil. Bu kamuoyunda halk ile askerin arasındaki sıcaklığı soğutmak isteyen, çekemeyen, hemhal olmamızı istemeyen bazı güruhların, askerimizin sanki bir şeye ihtiyacı varmış gibi halkın bu şekilde teveccühünü kırmak için ortaya attıkları bir şey. Elbette askerimizin bir şeye ihtiyacı yok, biz bunu biliyoruz. Türk Silahlı Kuvvetleri dünyanın en güçlü ordusudur.”Toplantıda ayrıca Niğde Ziraat Bankası bünyesinde Niğde Valiliği oluru ile açılan "Niğde bugün Afrin’de moral kampanyası” için Hesap No: (820 77 847 - 5002) IBAN ( TR84 0001 002 14 82 0778 47 50 02) Numaralı hesaba tüm STK’lardan siyasi parti temsilcilerinden, halkımızdan, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının desteklerinin beklendiği belirtildi.

NİĞDE/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN