Niğde’nin köylerine 11 milyonluk ulaşım yatırımı yapıldı

Niğde’nin köylerine 11 milyonluk ulaşım yatırımı yapıldı

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) çalışmalarının başarıyla yürütüldüğünü söyledi

KÖYDES kapsamında Niğde’de 27 projenin tamamlandığını açıklayan Vali Şimşek, “Proje kapsamında Niğde’ye 11 milyon 199 bin 771 lira ödenek aktarıldı. Köylerimizin yol ve ulaşım altyapısında toplam 27 işin tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu.”dedi.Köylerin altyapısının desteklenmesi amacıyla yürütülen KÖYDES Projesinin 2017 yılı çalışmaları tamamlandığının altını çizen Vali Yılmaz Şimşek açıklamasında şunları söyledi; “KÖYDES yatırımlarına ilişkin ödeneğin iller bazında dağılımı, kullandırılması, izlenmesi ve denetimine ilişkin esas ve usullerin Yüksek Planlama Kurulu kararının açıklanmasının ardından belirlenen projeler başarıyla bitirilerek halkımızın hizmetine sunulmuştur. KÖYDES Projesi kapsamında 2017 yılı ödeneğinin tamamının yol ve ulaşım altyapısına ayrıldığına vurgu yapan Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek; ilimiz genelinde 16 km stabilize kaplama, 78 km asfalt sathi kaplama, 27 kilometre sıcak asfalt ve 14 kilometre onarım işi yapıldı. Yapılan bu çalışmalarla köy yollarımızın standartları yükseltilmiş, böylece halkımızın daha güvenli ve rahat seyahat etmeleri sağlanmıştır. Devletimizin ve hükümetimizin vermiş olduğu desteklerle gerçekleştirilen bu işlerin ilimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.”

NİĞDE/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN