Sel yıktı, yetkililer baktı

Sel yıktı, yetkililer baktı

Niğde’nin Ulukışla ilçesine bağlı Emirler köyünde evine ulaşımı sağlayan tek köprünün sel nedeniyle yıkılan Hüseyin Sönmez, köprüyü yeniden yaptırmak için başvurduğu kurumlardan olumsuz cevap aldığını belirterek, "Benim evime ulaşım sağlayacak köprü devlet için önemli bir yük teşkil etmez ama tek başıma kendi imkanlarımla böyle bir köprü yaptırmam imkansız

" dedi.Ulukışla ilçesine bağlı Emirler köyünde evinin önünden geçen dereye kendi imkanlarıyla yaptırdığı köprünün sel nedeniyle yıkıldığını söyleyen Hüseyin Sönmez, evine ulaşabilmek için tahta merdiven kullanıyor.Selden sonra derenin daha da derinleşmesi sebebiyle evine ulaşmakta zorluk çektiğinin altını çizen Sönmez, yeni bir köprü yapılması için çalınmadık kapı bırakmadığını ama sorunun hala çözülmediğini ifade etti.Konuyla ilgili olarak DSİ Niğde 4. Bölge Müdürlüğü ile yazışmaların sürdüğünü hatırlatan Sönmez, “DSİ köprünün ilgi alanına girmediğini savunuyor. Benim ise tek gelirim emekli maaşım. Bu gelir ile köprü yaptırmam mümkün değil. Ulukışla Kaymakamlığı ve Özel İdare’nin sorunumu çözmede yardımcı olmalarını bekliyorum” diyerek destek istedi.Kış aylarında deredeki suyun daha da artacağına dikkat çeken Hüseyin Sönmez, “Benim evime ulaşım sağlayacak köprü devlet için önemli bir yük teşkil etmez ama tek başıma kendi imkanlarımla böyle bir köprü yaptırmam imkansız. Umarım yetkililer durumumu ciddiye alıp çözüm bulurlar” şeklinde konuştu.

NİĞDE/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN