Ulukışla’dan Afrin’deki Mehmetçiğe 90 kurbanlık gönderildi

Ulukışla’dan Afrin’deki Mehmetçiğe 90 kurbanlık gönderildi

Niğde Ulukışlalılar, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin’deki teröristlere yönelik sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçiklere kurbanlık koyun ve keçi gönderdi

Ulukışla Belediyesi ve Ulukışla Ziraat Odası tarafından organize edilen destek kampanyasında, Mehmetçiğe gönderilecek olan 90 adet koyun ve keçiye, Ulukışla Belediyesi önünde gerçekleşen törende dualar eşliğinde kınalar yakıldı. Vatandaşlar, "Ulukışla’nın koçları Mehmetçiğe kurban olsun" dedi.Kampanya ile ilgili bilgi veren Ulukışla Belediye Başkanı Ali Uğurlu, "Ulukışla halkı Cumhuriyetimizin kurulduğu yıllarda nasıl mücadele etti ise bu dönemde de devletimizin, askerimizin milletimizin her zaman yanındadır. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti, yaşasın Türk milleti, yaşasın Ulukışla halkı. Bütün dünya bilsin ki insanlık tarihi boyunca Türkler ve Türk devletleri hep var olmuştur ve var olmaya devam edecektir. Hiç bir terör örgütü Türkün tırnağına zarar veremez. Ne Amerikan conileri, ne İsrail ajanları ne de bu karanlık zihniyete hizmet edenler Türkiye Cumhuriyetini yıkamaz” diye konuştu.Duaların ardından kurbanlıklar araçlara yüklendi. Kurbanlıkların yanı sıra, Ulukışlalı öğrencilerin Mehmetçiğe yazdığı mektuplar da askerlere gönderildi.

NİĞDE/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN