Altınordu’da yeni yollar açılıyor

Altınordu’da yeni yollar açılıyor

Altınordu Belediyesi, Cumhuriyet Köyü Mahallesi’nde yıllardır yolu olmayan ve yol olmadığı için birçok sorunun yaşandığı Değirmenyanı Sokak’ta yol çalışması başlattı

Altınordu Belediyesi ilçe genelinde sürdürdüğü sıcak asfalt, beton yol, yol bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ulaşımda konforu sağlamak amacıyla hizmetlerine devam eden Altınordu Belediyesi, yıllardır yolu olmayan mahallelerde de yaptığı çalışmalarla yol sıkıntısına neşter vuruyor. Bu kapsamda Cumhuriyet Köyü Mahallesi’nde yılların sorunu haline gelen ve mahalle merkezi ile bağlantısı olmayan Değirmenyanı Sokak’ta çalışma başlatan Altınordu Belediyesi, yaptığı ön hazırlıkların ardından yol açma çalışmalarına başladı. 14 hanenin mahalle merkezi ile bağlantısını sağlayacak olan yol, bittiğinde yıllardır yaşanan sıkıntıların sona ermesine de imkan sunacak.Cumhuriyet Köyü Mahallesi Değirmenyanı Sokak’ta ikamet eden ve yıllardır yolları olmadığı için sıkıntı çektiklerini aktaran mahalle sakinleri ise açılan yol sebebi ile mutluluklarını dile getirdiler. Geçmişten bu güne yol olmamasından dolayı hastalarını sırtlarında taşıdıklarını, yangın olduğunda itfaiyelerin mahallelerine ulaşamadığını aktaran vatandaşlar yolun açılmasını sağlayan ve kendilerini sıkıntıdan kurtaran Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a teşekkürlerini ilettiler.Altınordu Belediyesi ekiplerince hummalı bir çalışmanın yürütüldüğü Cumhuriyet Köyü Mahallesi Değirmenyanı Sokak’taki yolun kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

ORDU/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN