Anaokulu öğrencileri çilek fidesi dikti

Anaokulu öğrencileri çilek fidesi dikti

Ordu’nun Fatsa ilçesi Hacer Yücel Anaokulunun minik öğrencileri Bolaman Mahallesi’nde bulunan çilek serasında bahçe oluşturdular, çilek fidesi diktiler

Fatsa Ziraat Odası ziraat mühendisi ve tarım danışmanlarının eşlik ettiği çilek dikimi programında anaokulu öğrencileri serada çilek fidelerini toprakla buluşturdular. Güzel bir etkinlik olduğunu belirten Hacer Yücel Anaokulu Müdürü Ahmet Kabacı, "Doğayı tanımayan nesiller doğaya zarar vermekte ve kıymetini bilmemektedir. Bu sorunu ortadan kaldırmak ve yok olan tarımı canlandırmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Öğrencilerimiz için serada oluşturduğumuz bahçede onlarla birlikte bahçeyi hazırlayarak çilek fidesi diktik. Ardından çilekleri suladık" dedi.Sera sahibi İsa Falay isimli üretici ise etkinliğin çocuklara doğa sevgisi kazandırma noktasında faydalı olduğunu ve öğrencilerin çilek dikerek eğlendiğini kaydetti.

ORDU/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN