Başkan Mehmetçik için bayrak ve karanfil dağıttı

Başkan Mehmetçik için bayrak ve karanfil dağıttı

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ‘14 Şubat Sevgililer Günü’ kapsamında vatan sevgisi temasıyla vatandaşlara bayrak ve karanfil dağıttı

14 Şubat Sevgililer Günü çerçevesinde bir etkinlik düzenleyen ve bu etkinlikte Afrin’de mücadele eden askerleri unutmayan Altınordu Belediyesi ‘vatan sevgisi’ temalı program kapsamında hizmete bugün alınacak olan çöp kamyonu ile cadde ve sokaklarda vatandaşlara karanfil ve bayrak dağıtımı gerçekleştirdi. Etkinliği başlatan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, vatandaşlara bayrak ve karanfil dağıttı. Bayrak ve karanfil dağıtımı etkinliğinde konuşan Başkan Tekintaş, vatan ve bayrak sevgisinin önemine vurgu yaptı. Hazırlanan etkinliğin şehitlere ithafen gerçekleştirildiğini aktaran Başkan Tekintaş, “14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla hem karanfil hem de bayrak dağıtıyoruz. Ama bugün asıl olanın vatan, millet, devlet ve bir birimizi seveceğimiz gün olmasını diliyoruz. Özellikle bu özel günde herkesin bir birini sevgiyle anacağı bir günü yaşıyoruz. Afrin’de, Elbab’ta ve Türkiye’nin her yerinde verilen mücadelelerde şehit olan askerlerimize rahmet diliyoruz. Afrin’de verilen mücadele ulusumuzun istikbal ve istiklal mücadelesi olarak gözüken bir mücadeledir. Bu dönem içerisinde de sevgililer günü olarak hatırladığımız 14 Şubat’ı özellikle şehitlerimize itaf ediyoruz. Bir birlerine sevgi ile yaklaşan tüm kardeşlerimizi tebrik ediyoruz. Yaptığımız uygulama ile sevginin ve kardeşliğin paylaştıkça ne kadar çok arttığını göreceğiz. Vatanımızı ve bayrağımızı canımız pahasına korumaya devam edeceğiz. Bu kapsamda Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz hazırlanan etkinlikle şehrimizin dört bir yanında Türk Bayrağı ve karanfil dağıtarak ‘vatan sevgisini’ ön plana çıkaracak” dedi.Vatandaşlar Mehmetçiğe olan sevgini gösterdi14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında düzenlediği etkinlikte ilçe genelinde bayrak ve karanfil dağıtan Altınordu Belediyesi ekiplerine vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi. Şehrin birçok noktasında dağıtımı yapılan bayrak ve karanfillerden alan vatandaşlar vatan ve bayrak sevgisini dile getirdiler. Yapılan uygulama ile şehitlerin unutulmadığını dile getiren vatandaşlar bu sebeple Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a teşekkür ettiler. Vatandaşlar ayrıca Afrin’de mücadele eden Mehmetçiğe dua ederken şehitlere de rahmet dilediler.

ORDU/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN