Bedirkurum: "Hedefimiz olan tüm alanlarda şampiyon olduk"

Bedirkurum: "Hedefimiz olan tüm alanlarda şampiyon olduk"

Türkiye İşitme Engelliler Kadın Milli Futbol Takımı Antrenörü ve Erkek Milli Takım Yardımcı Antrenörü Yasin Bedirkurum, "Hedefimiz olan tüm alanlarda şampiyon olduk, bu başarımızı bundan sonraki organizasyonlarda da devam ettireceğiz” dedi

Ordu’nun Fatsa ilçesine gelen Yasin Bedirkurum İşitme Engelli Milli Takımı’nın çok başarılı sonuçlar aldığını söyledi. Milli takımlar olarak iyi bir ekip oluşturduklarını belirten Yasin Bedirkurum, “Erkek Milli Takım’da dünya şampiyonu olduk. Avrupa elemeleri şampiyonası var onlara hazırlanıyoruz. Oyuncularımızı yakından takip ediyoruz ve onlarla özel ilgilenerek müsabakalara çakıyoruz. İşitme engelli milli takımlarımız dünya sıralamasında adından her zaman söz ettiren bir takım. Bu kardeşlerimize önem veriyoruz. Ampute Milli Takımımız da şampiyon olarak bizlere ayrı gurur verdiler. Ülkemizde her spor alanda güzel şeyler oluyor. Bizlerin de bu başarılarda emeğinin olması son derece memnun ediyor” diye konuştu.

ORDU/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN