Fatsa Huzurevi tamamlandı

Fatsa Huzurevi tamamlandı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına devredilen Fatsa Huzurevini ziyaret ederek, “Fatsa ilçesinde yaşlıların ihtiyaçlarına cevap verecek çok özel ve sosyal bir mekân hayata geçirildi” dedi

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yaşlıların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yapılan “Fatsa Huzurevi Projesi”ni inceleyen Başkan Tekintaş, “Modern ve özel bir sosyal tesisi Fatsa ilçemizde hayata geçirdik. Aslen büyüklerimizin ailesinin yanında vaktini geçirmesini isteriz. Ancak zorunluluklar, ihtiyaçlar ya da mecburiyetler ister istemez bu özellikteki sosyal yapıların ortaya çıkmasına neden oluyor. Bu anlamda Fatsa Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve bizim tarafımızdan devam ettirilen ‘Fatsa Huzurevi Projesi’ni tamamladık. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına devir işlemleri gerçekleştirildi. İnşallah en kısa sürede bakanlığımızla birlikte burayı hizmete açacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum milletimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe de projenin tamamlandığını belirterek, “2012 yılında başlamış olduğumuz huzurevi projemizi tamamladık. Bu proje yaşlılarımızın ihtiyaçlarını karşılamak adına söz verdiğimiz çalışmalarımızdan birisiydi. Büyükşehir Belediyemizle ortak olarak yapımını tamamladığımız projenin Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına devrini gerçekleştirdik. Toplam 30 odalı, 60 yaşlımızın barınabileceği sosyal bir tesis oldu. Fatsamıza hayırlı olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

ORDU/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN