Fatsa Yayalaştırma Projesi devam ediyor

Fatsa Yayalaştırma Projesi devam ediyor

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Fatsa ilçesinde bazı cadde ve sokakları araç trafiğine kapatarak başlattığı Yayalaştırma Projesi devam ediyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından uygulanan projeler Fatsa ilçesinin çehresini değiştirecek. İlçe merkezinde yaşanan yoğunluğu ortadan kaldırmak ve yayalar için trafiğe kapalı alanlar oluşturmak amacıyla araç trafiğine kapatılan Eski Hal Sokak, Aşiyan Sokak, Plevne Caddesi ve Meydanı, Gülhan Sokak, Hisar Sokak, Reşadiye Caddesi, Pazar Caddesi ve Meydan Sokak’ta yayalaştırma çalışmaları sürüyor.Yayalaştırma Projesi kapsamında alt yapı çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Fatsa ilçemizde alt yapısı ve üst yapısı ile örnek bir çalışma ortaya koyacağız. Şu anda Plevne Caddesi, Eski Hal Sokak ve Aşiyan Sokak; Reşadiye Caddesi’nin, Sakarya Caddesi ile İnönü Caddesi arasındaki bölüm ile Pazar Caddesi’nin ve Gülhan Sokak’ın 460 m3 beton dökümü yapılarak alt yapı çalışmaları tamamlandı. Reşadiye Caddesi’nin İnönü Caddesi ve Dere Üstü Caddesi arasındaki bölümünde ise alt yapı çalışmaları devam ediyor. Alt yapısı tamamlanan bölgelerimizde özel taşlar ile sert zemin döşemesine başladık. Akabinde ahşap döşemelerin yapılmasına, oturma grupları ve aydınlatma elemanlarının yerleştirilmesine geçeceğiz” diye konuştu.

ORDU/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN