Fatsa’da öğrenci ve velilerden kan bağışı

Fatsa’da öğrenci ve velilerden kan bağışı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde, Türk Kızılayı “Geleceğin Kan Bağışçılarının Kazanımı İçin Teknik Destek Projesi” kapsamında Hacer Yücel Anaokulunda öğretmenler ve veliler kan bağışında bulundu

Fatsa’da okul bahçesinde kan bağışı kampanyası gerçekleşti. "Kan bağışını yap hayat kurtar" sloganıyla gerçekleştirilen ve Hacer Yücel öğrenci velileri ile öğretmenlerin katıldığı kan bağışı kampanyasına ilgi yoğun oldu."Sağlıklı her bireyin kan bağışında bulunması insanlık adına önemli bir görevdir" diyen Hacer Yücel Okul Müdürü Ahmet Kabacı, “Kan vermek toplumsal bir sorumluluk olduğu gibi, acil değil, sürekli ihtiyaçtır. Bizler de bu konuda bir şeyler yapmak istedik ve bu organizasyonu düzenledik. Okul öğretmenlerine ve velilerine teşekkür ederim" dedi.

ORDU/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN