Gündoğdu, Kabadüz yol çalışmalarını inceledi

Gündoğdu, Kabadüz yol çalışmalarını inceledi

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, yeni güzergahtan yapımı devam eden Ordu-Kabadüz-Çambaşı yolunda incelemelerde bulundu

Gündoğdu’ya Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya da eşlik etti.Ordu-Kabadüz arası karayolunda iş makinelerinin çalışmalarına hızla devam ettiğini belirten AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, “Ordu Kabadüz yolunda bir adet 315 metre uzunluğunda tek tüp tünel ve 180 metre uzunluğunda iki köprü var. Bir yandan yol yapım çalışmaları devam ederken diğer yandan da yol genişletme çalışmaları sürüyor. Özellikle üst kesimlerdeki sert hava koşulları çalışmaları zorlaştırsa da ekipler hızla çalışmalara devam ediyorlar. Güzergahın genişletilen bölümlerinde istinat duvarı ve diğer sanat yapılarının inşaatlarına devam ediliyor” dedi.Kabadüz’ün ve Çambaşı Yaylasının Türkiye’nin önemli turistik destinasyonlarından biri haline geldiğini belirten Metin Gündoğdu, “Çambaşı Kayak Tesisi, Karadeniz Bölgesi’nde ve Türkiye’de kış sporları için bir cazibe merkezi olacak. Tesis günlük 2 bin 500 kişiye hizmet verebilir durumda. 35 milyon TL yatırım ile açılan kayak merkezi Ordu’ya büyük katkı sağlayacak. Yeşili ve mavisi ile turistleri çeken Ordu beyazı ile de tüm dünyadan turistlerin tercihi olacak” diye konuştu.

ORDU/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN