Ordu Ticaret Borsasından hükümete tam destek

Ordu Ticaret Borsasından hükümete tam destek

Ordu Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman, Türkiye’nin ABD Emperyalizmi tarafından ekonomik kıskaca alınarak çökertilmek istendiğine dikkat çekerek, ABD’ye karşı yeni ekonomi modeline destek verdiklerini açıkladı

“Gün, birlik olup, ayrılığı gayrılığı bir yana bırakıp, her türden hesabı öteleyip vatan için aynı dili kullanma günüdür” diyen Kahraman, yeni ekonomik modeli desteklediklerini, yerli ve milli üretim, yönetim, tüketim ve yaşam anlayışına inanarak tam destek verdiklerini söyledi.Kahraman, “Taşın altına elimizi koyma telkininde bulunup da olup bitenleri kenardan izleme lüksümüz yoktur. Milletçe gireceğiz o taşın altına. Dün tanklarıyla geldiler. Biz, iş dünyası olarak yine dik durduk. Devletimizin yanındayız dedik. Üretmeye, yatırım yapmaya, ihraç etmeye ve istihdam sağlamaya devam ettik. Hatta daha gayretli olarak devam ettik. Yatırımı, istihdamı, ihracatı artırmak için seferberlikler ilan ettik. Bugün ekonomik enstrümanlarla saldırıyorlar ve biz yine yatırım yapacağız, yine istihdam sağlayacak yine ihracatta rekorlar kıracağız” diye konuştu.Kahraman, ABD mallarına boykot çağırışa da sınırsız destek verdiklerini kaydederek, “ABD’nin küstahlıklarına karşı hükümetimiz tarafından ‘ABD mallarına yönelik ambargo’ olarak algılanması gereken uygulamalara tam destek veriyoruz. Biz, Amerikan mallarını kullanmayacağız. Kullandırmayacağız. Hem Amerikan mallarını hem de bu topraklar için hayırlı rüya görmeyenlerin mallarını kullanmayacağız. Topyekûn bir boykot seferberliği içinde olmaya hazırız, varız. Kendi markalarımızı ortaya çıkaracak, kullanacak, satacak ve büyüyeceğiz. Diz çökmedik, çökmeyeceğiz” açıklamasında bulundu.

ORDU/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN