Ordu’da ‘İZDES’ toplantısı

Ordu’da ‘İZDES’ toplantısı

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan İzleme Değerlendirme Sistemi “İZDES” Projesi kapsamında, bakanlık yetkilileri Ordu’ya geldi

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda düzenlenen İZDES Projesi’nin ikinci ayağı olan ‘Vatandaş odaklı hizmet seferberliği’ toplantısında, proje hakkında bilgiler veren İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil, İzleme ve Değerlendirme Projesi’nden bahsetti. İçişleri Bakanlığının, merkez ve bağlı kuruluşlar olarak verdiği hizmetlerin sahadaki etkilerini değerlendirmek, izlemek ve bu değerlendirmeler ve izleme sonucu bir takım iyileştirmeler geliştirdiğini aktaran Erdil, “Bir günlük bir çalışma ziyareti doğrultusunda bugün Ordu’dayız. Çalışmamızın ilk ayağı bugün burada beraber icra edeceğimiz bakanlığımızın hizmet verdiği ve taraflar olarak ilgili kuruluşlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile karşılıklı değerlendirme ve istişare yapacağız. İkinci ayağında ise, yine bakanlığımızın verdiği hizmetlerle ilgili olan, hizmet almış olan vatandaşlarla bire bir sohbet edeceğiz. Ev ziyaretlerinde bulunacağız ve onların değerlendirmelerini almaya çalışacağız” dedi.Projenin amacı hakkında açıklamalarda bulunan Müsteşar Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil, ”Burada ana amacımız, Türkiye’de değişimi yaşanan yönetişim sistemini izlemek ve görmek, verilen hizmetlerin kalitesini yerinde izlemek görmek ve bürokrasinin oluşturduğu yükleri işleyişlerde ki aksaklıkları izlemek. Biz bütün müsteşar yardımcılarıyla, sahaya çıkıp, İçişleri Bakanlığımızın hizmetlerini sahada taraflar ile iletişim kurarak, vatandaşların değerlendirmelerini anlamak ve onları dinlemek çerçevesinde bütün Türkiye’yi il il dolaşıyoruz. Bugün 17’nci ili dolaşmış olacağız” ifadelerini kullandı.Basına kapalı olarak devam eden toplantıya, İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil, İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Yunus Sezer, 1’inci Sınıf Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Tuğgeneral Ali İhsan Ersoy, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, oda başkanları, dernek başkanları, muhtarlar ve okul aile birliği başkanları katıldı.

ORDU/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN