Ordu’da “Millet Kıraathanesi” açılıyor

Ordu’da “Millet Kıraathanesi” açılıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, halkın sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlayacak projelerinden biri olan "Millet Kıraathanesi" Ordu’da da hizmete sunuluyor

Ordu Valiliği ve Ordu Büyükşehir Belediyesi, “Millet Kıraathanesi” projesini birlikte hayata geçiriyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ilk Millet Kıraathanesi’nin Altınordu ilçesinde Cuma gününden itibaren hizmete açılacağını belirterek, kıraathane kültürünün yeniden hayat bulacağını belirtti. Başkan Engin Tekintaş, 16 Kasım Cuma günü saat 14.00’te Altınordu ilçesi Akyazı Mahallesi Ordu Kültür Sanat Merkezinde düzenlenecek olan törenle hizmete girecek olan Millet Kıraathanesinin açılışına bütün vatandaşları davet ederek, “Kıraathane kültürümüz yeniden hayat buluyor. Yaklaşık 90 bin kitap ve 200 kişi kapasiteye sahip Millet Kıraathanesi, ders çalışan öğrencilerden, araştırma yapmak ve kitap okumak isteyen vatandaşlara hitap edecek. Kıraathane çalışma odası, kafeteryası, sohbet odası, günlük yaygın ve yerel gazetelerle 7 gün 24 saat hizmet verecek” diye konuştu.

ORDU/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN