Türk Kızılayı’ndan 2 bin öğrenciye 6 bin çeşit hediye

Türk Kızılayı’ndan 2 bin öğrenciye 6 bin çeşit hediye

Türk Kızılayı sosyal sorumluluk projesi kapsamında Ordu’da 2 bin öğrenciye toplam 6 bin parçadan oluşan çeşitli hediyeler dağıttı

Kızılay’a destek vermek için Ordu’nun Fatsa ilçesindeki programa katılan ünlü modacı Hakan Akkaya öğrencilerle ve hayranlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.Gerçekleşen destek programına Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu, Türk Kızılayı yönetim kurulu üyeleri Ercan Tan ve Ayşegül Genç, Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk, Fatsa Belediyespor Başkan Yardımcısı Engin Bekçi de katıldı.Programın açılış konuşmasını Türk Kızılayı Fatsa Şube Başkanı Erdi Şevketoğulları, “Öğrencilerimize 6 bin farklı parçadan oluşan hediyeler getirdik. Bizleri organizasyonumuzda yalnız bırakmayan herkese çok teşekküre diyoruz. Kızılay adına bu insanlarımıza hediyeler vermek bizim için son derece önemli ve anlamlı” dedi."Kızılay’ın bir yardım faaliyetinde olduğu için kendi adıma gururluyum" diyerek sözlerine başlayan ünlü modacı Hakan Akkaya ise “Türk Kızılayı ile bir sürü önemli projeye imza atıyoruz. İlkini Ordu’da gerçekleştirdik ve Mardin’e giderek bundan sonra programımızı orada gerçekleştireceğiz. Türkiye’nin her ilinde bu projeye destek vereceğim. Bana ayrı bir şevk veriyor bu yaptığım işler. Ruhumu iyi hissettiriyor. Çok mutluyum bu organizasyonun içinde olduğum için. 2 bin öğrenciye hediye getirdik. Benim de memleketim Ordu ve burada olmaktan son derece memnunum. Ben de onların oturduğu sıralarda oturarak bu günlere geldim. Kendim Ordu ve Giresun illerinde bulunan üniversitelere moda ile ilgili araç gereç desteği sağlayacağım. Birçok üniversiteye bu yardımı yaptım” dedi.Gerçekleştireceği projelerle ilgili bilgiler aktaran modacı Hakan Akkaya, “Hakan Akkaya İstanbul ve Hakan Akkaya Newyork olarak işimizi en iyi şekilde sürdürüyoruz. Tüm dünyayı Newyork’ta bulunan yerden idare ediyoruz. Oraya gönderdiğimiz ürünlerin hepsini Türkiye’de imalatını yapıyoruz. Yüzde yüz Türk gücüyle ürünlerimizi orada gösteriyoruz. Yıllardır onlar bizim paramızı almışlardı artık biz onların parasını alıyoruz. Televizyon çekimlerim var ve 5 gün boyunca artık ekranlarda olacağım. Yeni nesile söylemek istediğim, sadece bizim ekran önündeki kısmına bakmasınlar. O ekran önündeki ışıltılı, başarılı hayatı yaşamanın bedeli öncesinde çok çalışıyor olmaktır. Bu ayrıntılara dikkat etsinler” diye konuştu.Konuşmaların ardından öğrencilere hediyeler takdim edilirken, modacı Hakan Akkaya’ya da Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı ve Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu yöresel ürünler takdim ettiler.

ORDU/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN