Yeni belediye binasında 12 dükkanın ikinci ihalesi gerçekleşecek

Yeni belediye binasında 12 dükkanın ikinci ihalesi gerçekleşecek

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, yeni belediye binasında satış amaçlı yapılan dükkanların ihalesinin ikincisinin 19-20 Ekim tarihlerinde olacağını söyledi

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan yeni belediye hizmet binası inşaatından dükkan almak isteyen kişilere duyuru yaparak, “Yapım aşamasında burada 12 tane dükkanın, 12 tane ofisin satış amaçlı yapıldığını kamuoyuna duyurarak buraları satacağımızı ilan etmiştik. İlk ihalemizi 24-25 Ağustos 2017 tarihinde yapmıştık ancak katılım olmadığı için şimdi ikinci ihaleye çıkıyoruz. Bu ihale 19-20 Ekim tarihinde olacak. Burada 12 tane dükkanı ihale ile satacağız. Taliplere duyurmak istiyoruz ve onları davet ediyoruz. Buradan dükkan almak isteyen bütün hemşehrilerimiz gerek Başkan Yardımcılarımızdan gerek Yazı İşleri Müdürlüğümüzden ve Emlak İstimlak Müdürlüğümüzden gerekli bilgileri alarak ihaleye katılabilirler. İhaledeki şartlar, şartnameler dükkanların teknik özellikleri ve bedellerini bizzat alarak bu ihaleye girebilirler. Bu ihale rakam verebilecek herkese açıktır. İhalede bizim belirlediğimiz bir taban fiyatı var, bizim belirlediğimiz taban fiyatı üzerinde kim daha yüksek teklif verirse dükkanı o alacak şekilde ihale yöntemi uygulayacağız. 19-20 Ekim’de 12 tane dükkanımızın satış ihalesine çıkıyoruz. Dükkan almak isteyen bütün hemşehrilerimizi bu ihaleye davet ediyoruz" diye konuştu.

ORDU/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN